Снимка trafficnews.bgПриятели и роднини на Стефан от Абдовица затвориха тази сутрин

...
Снимка trafficnews.bgПриятели и роднини на Стефан от Абдовица затвориха тази сутрин
Коментари Харесай

Девет дни без Стефан от Абдовица: Версията на полицията отново сменена

Снимка trafficnews.bg

Приятели и родственици на Стефан от „ Абдовица ” затвориха тази заран пътя към квартала. Те упорстват да бъде направено обширно следствие за аргументите за гибелта на 31-годишния мъж, написа trafficnews.bg .

``
реклама

Полицията е споделила на околните, че е допустимо Стефан да е блъснат от трен. Според приятелите и роднините, обаче тъкмо по това време на моста не е минавал трен. Близките упорстват, в случай че това е версията на полицията, би трябвало  да бъде разпитан и индивидът, който е управлявал влака.

Тялото на мъжа беше намерено на 16 юли в реката в квартала. Първоначалната версия на полицията беше, че Стефан е събул обувките си на моста и се е самоубил, скачайки в реката. Близките на мъжа обаче бяха безапелационни, че това е невероятно и излязоха на митинг пред 8 районно управление (на МВР) още на идващия ден.

След недоволството версията за причината  гибелта беше изменена. Според проверяващите Стефан е получил инфаркт в резултат на заболяване. Близките обаче са безапелационни, че мъжът е бил здрав и не е имал никакви здравословни проблеми.

Роднините и приятелите на Стефан настояват, че казусът е претупан и се търси най-удобната версия, с цел да не се ревизират всички детайлности и неясноти, които будят подозрение. 

Предната вечер преди деня, в който Стефан бе открит мъртъв, е имало сериозен спор сред роми и българи в " Абдовица ". Подозренията на протестиращите са, че това може да има общо със случая. Подозренията се ускоряват и от неналичието на джобните пари, които младият мъж носел в себе си. 

Роднините на Трифонов упорстват полицията да прегледа всички записи от камери в региона и да не стопира да работи по случая, до момента в който не откри същинската причина за гибелта му.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР